divendres, 5 de juliol de 2013

Coses D'Advocats

    Seguirem amb Franz Kafka, avui. Dues narracions curtes, potser poc conegudes pel lector comú, però que són dues paràboles molt a l'estil d'ell. No m'esplaiaré massa parlant se Kafka.  Aquell que vulgui saber quelcom sobre el nostre escriptor pot anar a la següent adreça de la Viquipèdia:


    Per cert, tinc que fer una excepció: totes les fotografies que apareixen a l'anterior entrada, i també les de aquesta, són extretes de la mateixa Viquipèdia. En ser Imàtgens Lliures, qualsevulla persona pot fer us d'elles, citant, és obvi, la seva procedència, com ara estic fent jo. I ací teneu les narracions:
     


    Com podeu haver ja comprovat, d'aquesta darrera narració he inclòs el facsímil de la edició original alemanya, per a que pugeu fer-vos-hi una minsa idea comparativa. Aquest facsímil està tret, per suposat, de la Viquipèdia. Espere que aquestes poques consideracions intempestives - que diria Friedrich Nietzsche - us facin prendre interès pel més gran dels Escriptors del segle passat, la influència del qual ultrapassa les Fronteres del Temps i de l'Espai...
    Espere els vostres saborosos Comentaris als Escrits...   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada